Albrecht; нар. 8 жовтня 1958, Іксель, Брюссельський столичний регіон, Бельгія) — німецька політична діячка, член Християнсько-демократичного союзу, міністр оборони Німеччини у 2013—2019 роках; з 1 грудня 2019 року — президент Європейської комісії.

Зеленський назвав умову, за якої Україна вже була б в НАТО "Мої батьки, вони все знають. Вони перебувають тут, в Україні, у себе вдома.

Оле́на Володи́мирівна Зеле́нська (до шлюбу Кияшко; нар. 6 лютого 1978, Кривий Ріг, Дніпропетровська область) — українська сценаристка, авторка студії «Квартал 95», перша леді України з 20 травня 2019 року (дружина Володимира Зеленського).

Дівчина відмовилася вступати до іноземного вишу і нині навчається в одному зі столичних закладів вищої освіти. Про підготовку та переживання в новому етапі життя доньки в інтерв'ю ВВС розповіла Олена Зеленська: "Найскладніше, я думаю, було доньці останні місяці, тому що вона закінчила школу і вступала до вишу.

2004 року народилась донька Олександра, а 2013-го — син Кирило.





Має дочку Олександру та сина Кирила. Судимості, не погашеної та не знятої в установленому законом порядку, не має. 21 квітня 2019 року був обраний Президентом України на чергових виборах …